web-design

Web design unic si personalizat dupa nevoile clientilor. Simplu si usor de folosit dar complex in acelasi timp. Magazin online, website de prezentare. Optimizat pentru toate platformele: PC, Mobil, Tableta, TV.

Promovare

Promovare pe toate retelele de socializare: FB, INSTAGRAM, GOOGLE, TWEETER etc. Creare de anunturi si reclame personalizate. postari pe sute de grupuri romanesti cunoscute.

Directoare WEB

Inscriere site in sute de directoare web romanesti sau straine. Directoare vechi si de incredere pentru o indexare mai rapida in Google.

Domeniu si gazduire site

In pachetul de creare site prezentare iti oferim inregistrarea domeniului si gazduirea siteului incluse 12 luni de zile. Tariful dupa exprirarea acestor servicii este unul infim de mic anual.

sUPORT dEDICAT

Chiar si dupa finalizarea proietului de creare site web iti oferim suportul de care ai nevoie cu privire la prezenta afacerii tale in online.

Graphic design

Logo-uri pentru brandul sau produsul dvs. grafica pentru pliante, flyere, postere, afise, reclame, bannere, felicitari, carti de vizita, alte lucruari grafice pentru identitatea companiei dvs.

Fotografie de produs

Fotografie profesionala de produs. Editari Photoshop

Optimizare SEO

Pentru ca lumea sa afle de afacerea ta si sa iti viziteze site-ul web, este nevoie de putin SEO si promovare online.

Panou administrare

Prin panoul de administrare vei putea modifica singur informatiile prezente in site la orice ora din zi sau noapte. Vei putea aduce modificari de la pagini si meniuri pana la textul si imaginile ce alcatuiesc pagina.

Prietenos cu utilizatorul

Fiecare proiect de creare site prezentare il gandim si construim ca si cum noi am fi vizitatorii tai. Cautam sa implementam o structura cat mai facila astfel incat potentialii clienti sa ajunga la informatiile dorite rapid.