Acerca de

DSC_0324.jpg

PACHETE BOTEZ 2021-2022

  • Pandemia COVID 19 a reusit sa bulvereseze foarte tare evenimentele din anul 2020. Situatia actuala privind coronavirusul si botezurile aproape ca nu mai are nevoie de introduceri. Cu toate acestea, chiar daca ne aflam cu totii intr-o perioada grea, evenimentele din vietile noastre continua, iar amintirile trebuie sa dainuiasca peste timp. Privind situatia de fata, am hotarat ca din toate pachetele noastre, sa facem unul singur la un pret favorabil, pentru a satisface nevoile clientilor nostri. Un pachet luxos la un pret minim. Acest pachet va fi valabil atat in 2021 cat si in 2022.

  • De asemenea, avem optiuni de tarifare pentru o varietate de durata, inclusiv pachete pentru botez de doar cateva ore, anuntati-ne cerintele și va vom trimite o oferta relevanta.

DSC_0016.jpg

droplight.ro

Vom petrece ceva timp capturand portrete ale copilului tau si, de asemenea, cateva fotografii de familie inainte de ceremonie. Experiența ne-a invatat ca multi copii considera botezurile destul de obositoare si, prin urmare, efectuarea de fotografii oficiale în prealabil ofera cele mai bune rezultate.

DSC_0344.jpg

Pachet Limited Edition

  • 1 fotograf profesionist pe toata durata evenimentului, Imagini nelimitate prelucrate integral.

  • 1 Cameraman profesionist ce participa pe tot parcursul evenimentului cu o camera profesionala ce filmeaza in format FULL HD. Se filmeaza toate momentele importante ale evenimentului pe toata durata acestuia, rezultand intre 2-4 ore de produs finit cu cele mai frumoase secvente filmate + intro film + videoclip in ziua evenimentului intr-o locatie aleasa de comun acord, efecte si tranzitii de imagine, insertie coloana sonora, prelucrare intensitate culori, ajustare sunet pentru o calitate deosebita.

  • Pachetul include copie eveniment pe stik usb personalizat.

2500 Lei

EXTRA:

  • Al 2-lea Cameraman

  • Filmare 4K ULTRA HD

  • Photobook

Prentu informatii suplimentare si rezervari va rugam sa folositi formularul de contact sau sunati la: 0729043892

DSC_0013.jpg