DESPRE NOI

Ma numesc Adrian Iordache si sunt fotograf nunta Bucuresti, Romania. Impreuna cu echipa mea oferim servicii de fotografie și filmare nunta, sedinte foto SAVE THE DATE si TRASH THE DRESS, editare foto si video, dar si fotografie de nunta, fotografie de botez sau fotografie de eveniment. Sunt un creator vizual cu un interes deosebit in fotografie, videografie / filmare, grafica si in special in fotografia de nunta de arta. Chiar daca sunt un fotograf nunta Bucuresti, mai avem doua sedii in Braila si in Galati, unde costurile pentru deplasari in cele 2 orase sunt 0. Impreuna cu echipa mea, suntem dispusi sa calatorim in tara dar si in afara ei, pentru a crea povești sau amintiri cu totul si cu totul deosebite.

DSC_0099.jpg

Fotograf Nunta Bucuresti | Cameraman Nunta Bucuresti

Unele dintre ofertele noastre vin la pachet cu foto/video "Save the Date" sau "Trash the Dress" si cele mai multe dintre acestea se organizeaza in Bucuresti, desi se pot organiza oriunde in alta parte in Romania sau in strainatate, dar ar avea un cost suplimentar. Aceste imagini pot fi minunate pentru cupluri sa se relaxeze în fata camerei si sa permita tuturor sa vada cum poate funcționa procesul inainte de ziua cea mare. 

Ca si fotograf nunta Bucuresti am invatat ca in ziua evenimentului exista atat de multe momente de surprins. Sarcina noastra este sa urmarim in permanenta momentele cele mai importante pe care mirii de multe ori nici nu le observa din cauza presiunii acestei zile, a faptului ca sunt distrasi sau mult prea ocupati cu toata lumea din jur.

ECHIPA

PARTENERI

LOGO PLD 2020 rotund.png
Camera Logo Final Black.png
Logo-ElempFishing.png
favicon.jpeg
logologologo.png